Design-sectionaaldeuren en loopdeuren
Design-motiven

Isolatie

Met kwaliteit op de voorgrond levert JUWEL uitsluitend deuren van Hormann in dubbelwandige geïsoleerde uitvoering. Deze deuren worden voor JUWEL met een unieke doorrijdhoogte gemaakt..

Plaatsbesparend

Sectionaaldeuren openen verticaal naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe beschikt u over een maximale ruimte voor het parkeren van de wagen in en voor de garage..

Grotere doorrijbreedte

Door de extra doorrijbreedte kunt veel gemakkelijker naar binnen en naar buiten rijden. Een beslissend voordeel bij grote personenwagens, bestel- en terreinwagens

Volledig dicht door weerbestendige afdichtingen

Duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden van de Hörmann sectionaaldeuren houden wind en regen buiten. Het onderrubber compenseert bovendien alle kleine oneffenheden in de bestrating.

Zeer stabiele deurconstructie

Het brede, verzinkte blokkozijn en de horizontale deurbladversterkingen verlenen de deur een hoge stabiliteit..

Unieke eindeloopbeveiliing

Wanneer de deur volledig geopend is, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de inkeping van de looprail veilig tot stilstand. De nauwkeurige looprailgeleiding verhindert het  ontsporen van het deurblad en zorgt bovendien dankzij de slijtagebestendige kunststof looprollen voor een lichte en zachte deurloop.

Meervoudig verensysteem

Mocht één van de veren breken, dan beveiligen de andere intacte veren de deur. Optimaal gedimensioneerde verenpakketten zorgen, afhankelijk van de deurmaten en het deurgewicht, voor voldoende veiligheidsreserve. De afstand tussen de veerwindingen is zo minimaal dat ook kindervingertjes er niet tussen gekneld kunnen geraken.

Van binnen vergrendelen

De veiligheidshendel kan ook van binnenuit worden vergrendeld. Het slot kan in het centrale vergrendelingssysteem van de woning worden geïntegreerd.

Inbraakwerend door drievoudige vergrendeling

Bij dit vergrendelingstype worden de deurbladhoeken vast tegen het kozijn aangedrukt zodat het optillen onmogelijk is. Met een uitbreidingsset die gemakkelijk zelf te monteren is kan de deur ook extra naar boven worden vergrendeld.

Beveiliging tegen het inklemmen

Flexibele kunststof strips tussen het deurblad en het frame (geen staal op staal) en extra beschermkappen boven de hefarmen zorgen voor een effectieve klembeveiliging.

Goed beschermd tegen storm en regen

Het onderste aanslagprofi el wordt standaard meegeleverd, bij doorlopende vloer op aanvraag met weerbestendige rubber-afdichting

Anti-inbraakset (optioneel)

Uitgerust met de anti-inbraakset voldoet de deur in Nederland aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (Bouwbesluit NEN 5096). De deur kan met een veiligheidshendel ook van binnenuit worden vergrendeld. Het slot kan in het centrale vergrendelingssysteem van de woning worden geïntegreerd.

Oppervlaktestructuur en kleuren voor sectionaalpoorten.

Woodgrain-dessin

Bij dit robuuste oppervlak in houtstructuur met natuurgetrouw zaagsnedemotief kunnen kleine krassen onzichtbaar hersteld worden.


Motiv 453 dubbelwandig 42/20mm geïsoleerd

Motiv 450 dubbelwandig 42/20mm geïsoleerd

Motiv 457 dubbelwandig 42/20mm geïsoleerd

Motiv 451 dubbelwandig 42/20mm geïsoleerd

Vrijblijvend een offerte aanvragen

 

Naar boven