Kantelpoorten en loopdeuren

De poort en eventueel een loopdeur zijn de belangrijkste elementen van uw garage of berging. Veiligheid en een lange levensduur staan hierbij voorop. Natuurlijk speelt de optiek ook een belangrijke factor. Bij JUWEL heeft U daarom de keuze uit een ruim aanbod stalen deuren met profilerings- en paneelmotieven.

Zeer stabiele deurconstructie

Het brede, verzinkte blokkozijn en de horizontale deurbladversterkingen verlenen de deur een hoge stabiliteit.

Unieke eindeloopbeveiliing

Wanneer de deur volledig geopend is, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de inkeping van de looprail veilig tot stilstand. De nauwkeurige looprailgeleiding verhindert het ontsporen van het deurblad en zorgt bovendien dankzij de slijtagebestendige kunststof looprollen voor een lichte en zachte deurloop.

Meervoudig verensysteem

Mocht één van de veren breken, dan beveiligen de andere intacte veren de deur. Optimaal gedimensioneerde verenpakketten zorgen, afhankelijk van de deurmaten en het deurgewicht, voor voldoende veiligheidsreserve. De afstand tussen de veerwindingen is zo minimaal dat ook kindervingertjes er niet tussen gekneld kunnen geraken.

Van binnen vergrendelen

De veiligheidshendel kan ook van binnenuit worden vergrendeld. Het slot kan in het centrale vergrendelingssysteem van de woning worden geïntegreerd.

Inbraakwerend door drievoudige vergrendeling

Bij dit vergrendelingstype worden de deurbladhoeken vast tegen het kozijn aangedrukt zodat het optillen onmogelijk is. Met een uitbreidingsset die gemakkelijk zelf te monteren is kan de deur ook extra naar boven worden vergrendeld.

Beveiliging tegen het inklemmen

Flexibele kunststof strips tussen het deurblad en het frame (geen staal op staal) en extra beschermkappen boven de hefarmen zorgen voor een effectieve klembeveiliging.

Goed beschermd tegen storm en regen

Het onderste aanslagprofi el wordt standaard meegeleverd, bij doorlopende vloer op aanvraag met weerbestendige rubber-afdichting

Anti-inbraakset (optioneel)

Uitgerust met de anti-inbraakset voldoet de deur in Nederland aan het Politie
Keurmerk Veilig Wonen (Bouwbesluit NEN 5096). Bij een garage met een extra loopdeur kan de kanteldeur met een veiligheidshendel ook van binnenuit worden vergrendeld. Het slot kan in het centrale vergrendelingssysteem van de woning worden geïntegreerd.

 

Oppervlaktekleuren voor overheaddeuren en sectionaalpoorten.

De verzinkte deurbladen worden tot op de snijkanten optimaal tegen weersinvloeden en corrosie beschermd. Standaard in verkeerswit. De stalen motieven zijn standaard leverbaar in verkeerswit, in 15 voorkeurkleuren en in ongeveer 200 RAL-kleuren. Uitgezonderd pareleffect-, fluorescerende en metallic-kleuren. Kantel- en sectionaalpoorten worden aan de binnenzijde standaard in verkeerswit (RAL 9002) gelevert.


Blank aluminium / RAL 9006

Okerbruin / RAL 8001

Venstergrijs / RAL 7040

Lichtgrijs / RAL 7035

 

Naar boven